miercuri, 11 aprilie 2012

Sadness


Ea:
-caracterizează-mă în 3 cuvinte.
Eu după un moment de gândire
- Senzuală, înger pierdut şi demon! Prea multe de spus cu prea puţine cuvinte.
- Tu mă poţi caracteriza în 3 cuvinte?
Ea -Inteligent, amuzant, ordinar !fără scrupule! Zâmbeşte amar. M-ai dezamăgit acum doi ani când ne-am revăzut, mi-am dorit să fim … şi am simţit că te-ai schimbat. Eşti mai dur, mai indiferent, mai bun amant !
Zâmbesc cu colţul gurii.
- Şi eu am simţit atunci ceva, dar mi-am spus că nu are rost să mă amăgesc. Carpe diem! Şi atât! De altfel la fel te simt şi acum…. Îmi pune mâna pe gură…
- Taci! Taci! Simt cum tremură, lacrimi îi inundă ochii;plec acasă, mai bine nu veneam. O trag lângă mine, ştiu că dacă pleacă nu o mai văd. Rămâi! Vreau să rămâi peste noapte !
Nu ştie, dar vechi sentimente ies de sub crusta nepăsării!
Ea este o femeie frumoasa. Nu exagerat de frumoasă, cât senzuală, bărbaţii toţi întorc capul după ea şi totuşi este singură, pierdută intr-o lume nedreaptă. Cred ca de aici sentimentul de deznadejde care-i licareste in ochi, plânge încet şi se întreabă de ce i se întâmplă ei totul.
Aş vrea să pot schimba eu ceva, aş vrea să-i spun c-o mai iubesc. o strâng doar în braţe şi tac. De ce aş spune ceva ? Mi-a distrus sufletul odată, prea mult mi-a luat să-mi revin. Focul arde în privirea ei, zâmbetu-i angelic poate distruge. Nu uita Mihai cât de sus te-a dus, cât de mult ai visat, nu uita căderea ! Nu uita niciodată!
Rămâne peste noapte. Dimineaţa mergem cu taxi la lucru, eu cobor, ea merge mai departe, îmi striveşte buzele într-un sărut. Dureros, zâmbesc! Plec fără să întorc capul.
Îmi citesc mailul, o văd pe mess. are status „Cel mai rău fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el şi să şti ca nu va fi niciodata al tău”, ştiu că e pentru mine.
Înghit în sec şi merg mai departe cu inima de piatră către întunecimile mele.

3 comentarii:

 1. doar invelisul e din piatra dar si piatra poate fi ciobita,fisurata,se poate face farame...si cu toate astea nu se vede nimic dar cine trebuie sa stie...stie...

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu cat e mai dur invelisul cu atat mai greu de fisurat, dar cu atat mai greu si de pus bucatile inapoi.
  poate de aceea se infasoara inima in straturi tot mai dese de "indiferenta" sperand ca ne vom imuniza, dar de fapt nu facem decat sa crestem efectele distructive...

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta-mi place cel mai mult!! Greu sa citesti asemenea cuvinte...

  RăspundețiȘtergere